Zwarte button met zes maanden programma als tekst

Chakra’s & Chardonnay
Programma

Zeker zijn van een optimale balans in rust en plezier

Dat is wat ik je beloof tijdens het Chakra’s & Chardonnay halfjaar groepsprogramma. In zes maanden transformeren naar leven vanuit jouw zielsmissie en ontspannen leiderschap. Want transformeren doe je alleen door te integreren. Natuurlijk kun je een dag genieten in de sauna en volledig tot rust komen. En daarna? Ik geloof in de kracht van herhaling om ontspannen leiderschap echt een onderdeel te maken van jouw leven. Daarom is er zes maanden lang elke maand een 1-day retreat om hier samen concreet naartoe te werken, met een fijne groep gelijkgestemden, die ik zorgvuldig selecteer.

Elke maand kun je er tijdens de 1-day retreat echt even helemaal tussenuit. Geen telefoon, geen email en geen prikkels van buiten. Echt even helemaal terugschakelen dus. Elke maand een hele dag voor jezelf, voor nog meer diepgang, ontspanning en rust in jouw leven.

Laat je hart dansen, samen met ambitieuze ondernemers zoals jij

Overdag verbind je je in stilte volledig met jezelf en datgene waar jouw hart van gaat dansen. En je krijgt de juiste inzichten: waar mag je meer aandacht aan besteden? Wat mag je laten? Wat mis je? En hoe zorg je ervoor dat je beslissingen maakt die bij je passen, zodat je duidelijk communiceert en jouw grenzen aangeeft. Je verwelkomt de ontspanning in je leven waar je zo naar verlangt.

En daarmee ook het plezier. Het mag moeiteloos gaan. Het mag gaan zoals jij het wilt. Dat vieren we aan het einde van het programma uitbundig. Met Chardonnay natuurlijk 😉 We proosten op het leven met succesvolle ondernemers net als jij.

Aandacht is het mooiste cadeau dat je kunt ontvangen

Tijdens de eerste dag tunen wij dus in op jouw verlangens, behoeften en doelen. Daar werken we vervolgens een half jaar concreet naartoe. Ik geloof in de kracht van herhaling. Daarom heb ik mijn magische retreats gebundeld in het programma.

En niet alleen dat!

Je krijgt, naast een 1-op-1 coaching sessie met mij, nog meer toegang tot mij.

En nog veel meer experts.

Ik vind het heerlijk om jou te verrassen.

Twee gevulde champagne glazen
De binnenkant van een zaal met yoga matten
Patricia Kroot lachend van de zijkant gefotografeerd

Chakra’s & Chardonnay

Chakra’s zijn belangrijke energiecentra in het menselijk lichaam die je met bepaalde technieken kunt activeren en harmoniseren. Met een positieve uitwerking op je lichamelijke en psychische gezondheid, stabiliteit en innerlijke rust. Het staat voor mij voor de verbinding met jezelf, met je hart en je ziel. Want als jij jezelf beter leert kennen, kun jij jouw grenzen beter aangeven en maak je sneller beslissingen die bij je passen.

Chardonnay? What can I say? Het is mijn lievelingswijn. En staat bovenal voor plezier. Want rust en plezier zijn als Yin en Yang. Het een gaat niet zonder het ander. Ik ben de enige expert die zielswerk verbindt met plezier maken. Overdag gaan we de diepte in en daarna… proosten we samen op het leven. Vanuit verbinding. Want wat is het leven waard als je er niet samen van kunt genieten? 

Vertrouw erop dat je krijgt wat je nodig hebt

Ik werk tijdens mijn retreats met een aantal standaard ingrediënten zoals Nidra healing, Dru yoga, meditatie en ademwerk. Maar ik heb geen vastomlijnd programma. Waarom niet? Omdat ik aan het begin van elk programma intune op de groep en de individuen en wat er nodig is. Dat is juist de kracht van Chakra’s & Chardonnay. Laat je verrassen en vertrouw erop dat je precies krijgt wat jij nodig hebt.

Sowieso is altijd het resultaat dat jij ontspannen naar huis gaat met een volle batterij en dat jij gedurende deze zes maanden transformeert naar leven vanuit jouw zielsmissie.

De mooiste cadeaus liggen buiten jouw comfort zone

Het is niet voor niets dat klanten steeds terug blijven komen. Omdat ze voelen en ervaren wat mijn werk voor ze betekent. Ze leven meer vanuit ontspanning en plezier. En wat ik ook altijd mooi vind om te zien: mensen zoeken elkaar op. Er ontstaan hier bijzondere vriendschappen. Het mooiste cadeau vind ik. Een groep zorgt namelijk voor een amplified field. Dat betekent dat er zoveel positieve energie vrijkomt, dat je elkaar extreem positief versterkt. Je voelt je zo gedragen dat je je nog sterker voelt om jouw leven zo in te richten, zoals jij het wilt. Daarnaast, delen is helen, waardoor je vanuit ontspanning en plezier krachtige keuzes maakt.

Laat me je verrassen, ook met andere experts, om next level te gaan

Niet alleen met wat ik zelf te bieden heb. Ook met experts die ons komen ondersteunen in het halfjaar. Ik werk samen met de meest bijzondere healers en toppers in hun vakgebied die jou next level laten gaan. Volledige afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Rust, groei en plezier zijn altijd het uitgangspunt.

“Het kan me niet schelen wat je gaat doen, we willen gewoon elke maand komen. ”

Roland en Sascha.

MELD JE AAN VOOR EEN INTAKE

  • Zit je in een moeilijke periode waar je hulp bij nodig hebt?
  • Wil je jouw zielsmissie ontdekken?
  • Of simpelweg meer rust inbouwen in jouw hectische leven zodat je weloverwogen beslissingen kunt maken omdat je dicht bij jezelf blijft?

 

Waar ik tientallen jaren over deed, laat ik jou in zes maanden ervaren.

Ik investeerde bakken met tijd, geld en energie in persoonlijke ontwikkeling, opleidingen, coaches en retreats en heb het beste samengebracht in Chakra’s & Chardonnay, met tools als Dru yoga, Nidra healing, ademwerk, vision boards, mediteren, familieopstellingen, flow schrijven, Heartdancing en verbonden ademhaling. Altijd op maat, want ik voel precies aan wat jij nodig hebt. Dat is mijn superkracht. Vertrouw erop dat ik je systematisch in zes maanden help naar fysieke, mentale en emotionele ontspannen leiderschap.

REVIEWS

Dit vonden anderen…

Afbeelding van Angélique-Beurskens-Horsman

“Wat een bijzonder reis heb ik mezelf kado gegeven het afgelopen jaar.
En dan heb ik het over het Chakra’s & Chardonnay jaarprogramma geleid door de lieftallige Patricia van Dreamboost.
Iedere eerste donderdag van de maand kwam ik samen op een prachtige plek in de bossen van Nuenen genaamd “ De Boschhoek”, met 9 bijzondere inspirerende mooie onderneemsters.
Even ontsnappen aan de hectiek van alle dag.
Geen telefoon, geen afleidingen en prikkels, echt tot rust komen, los laten en volledig ontspannen!
Ik wist niet dat STILTE zoveel moois bij je naar boven kon halen.
En dan heb ik het nog niet eens gehad over de thema’s die Patricia iedere maand voor ons had uitgezocht.
Enorme waardevolle ontdekkingen die leiden naar nog meer zielsverbinding.
Nu bijna aan het einde gekomen van deze reis, kan ik alleen maar zeggen WAUW!!!
Ik voel zoveel meer verbinding met mezelf en dit Kado gun ik iedereen.

Liefs,
Angélique”

Angélique Beurskens-Horsman
Mohair by angélique