Button 1 day Retreat

WANNEER

4 juli 2024
10.00 – 18.30

LOCATIE

De Boschhoek
Papenvoortseheide 5
Nuenen

KOSTEN

Jouw investering in jezelf:

€444,- (exclusief btw) 

1-DAY RETREAT

Chakra’s & Chardonnay®

 

YESS!

Je hebt de pauzeknop gevonden en gunt jezelf een hele dag voor en met jou! Onderstaand vind je alvast een korte beschrijving van de komende Dreamboost Retreats.

CHAKRA’S & CHARDONNAY®

Een bijzondere, inspirerende dag met DRU Yoga, Yoga Nidra en een heerlijke vegetarische lunch. Met flow schrijven, een transformerende ademsessie en cacaoceremonie. Wat zijn jouw diepste verlangens? Wat wil je loslaten zodat er ruimte kan ontstaan voor het nieuwe? Welke zaadjes wil jij planten? We sluiten deze bijzondere dag af met een prachtig ritueel om het leven te vieren. Ons mooie leven!

Gun jij jezelf deze speciale 1-day Retreat?

Deze magische dag is een mooi moment om je terug te trekken en stil te staan. Je keert helemaal naar binnen om in contact te komen met jouw dromen en verlangens. Met dat wat JIJ werkelijk wilt. Door écht contact te maken met je Ziel kun je leiderschap nemen over jouw leven. Om helemaal bij jezelf te komen en naar je hart te luisteren zijn we stil tot en met onze toast op het leven. Tijdens de laatste sharing ronde bestaat de mogelijkheid om (vrijblijvend) te delen en je te verbinden met elkaar.

Together we rise!

PRAKTISCHE INFO

  • We ontvangen je – vanaf 09.30 uur – met een lekker kopje verse thee bij onze prachtige locatie de Boschhoek in Nuenen.
  • Het programma start om 10.00 uur.
  • Tussen de middag genieten we samen van een verrukkelijke  vegetarische lunch. En is er alle gelegenheid voor een heerlijk bosbad!
  • Heb je dieetwensen? Laat het ons weten.
  • Om 18.30 uur eindigt deze magische dag. En ga je vol nieuwe energie én met nieuwe inzichten en inspiratie weer naar huis.
  • Tip: trek kleding aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen. 
  • Dreamboost Retreats zijn voor iedereen toegankelijk, met en zonder yoga ervaring.
  • Er is plaats voor 12 succesvolle ondernemers en ambitieuze leiders.
  • Voel je een volle YES! Schrijf je dan meteen in via onderstaande knop.
Portret van Anja Schel

“Het Dreamboost 1-day retreat Chakra’s & Chardonnay is een kado voor jezelf met een grote strik eromheen!” 

Anja Schel, Head Service & Analyse Team Wealth Structuring P&S NL ABN AMRO

LOCATIE

De Boschhoek, Papenvoortse Heide 5 in Nuenen

We verblijven deze dag op een geweldige locatie: een modern verbouwde loods midden in de bossen. Dit prachtige natuurgoed ligt op nog geen 15 minuten vanaf Eindhoven. De perfecte plek die uitnodigt om te “zijn” en waar je even helemaal kunt ontsnappen aan de hectiek van alle dag. De serene sfeer maakt het een fijne plek om te verbinden: met jezelf en met andere zelfbewuste, ambitieuze ondernemers en leiders.

De sessies vinden plaats in een prachtige rustgevende ruimte die de natuur naar binnen haalt. En tussen deze belevingen in kun je in stilte ontspannen tussen de bomen waardoor creativiteit en inspiratie weer op gang komen. 

Terug naar je ware natuur.

 

MEET THE DREAMTEAM

Afbeelding van Patricia Kroot

PATRICIA

Hello there! Ik ben Patricia, inmiddels de 50 gepasseerd en nog altijd jong, fit, gezond en stralend van energie. Ondernemend van geest heb ik inmiddels verschillende
leuke nieuwe bedrijven opgestart. Als een krachtige ‘dynamo’ geniet ik ervan om nieuwe concepten te creëren die onze wereld een beetje mooier maken. Samen met mijn 2 prachtige dochters woon ik in Vught. Ik ben super happy dat ze om de week
met hun mooie verhalen bij mij komen. En ben ik dankbaar voor deze fijne vorm van co-ouderschap. Naast deze dankbare taak om hen te leren hoe ze zelf iets kunnen maken van hun mooie leven, organiseer ik exclusieve retreats waarbij ik mijn jarenlange ervaring als Dru Yoga & Nidra docent ten volle kan inzetten. I love yoga! Het houdt me fit in body en mind. Een andere grote passie van mij is het begeleiden van mensen als Soulcoach, waarbij écht contact maken met je Ziel de enige weg is naar persoonlijk leiderschap. Ik leef mijn grootste droom nu alles hier in samenkomt in Dreamboost. Ik ben Zielsgelukkig als ik in verbinding ben met mezelf en me van daaruit in liefde kan verbinden met anderen. Ga jij ook samen met mij op zoek naar de verbinding met jezelf en anderen?

Afbeelding van Vivianne

VIVIANE

Ola! Ik ben Viviane, geboren en getogen in Brazilië in een zeer muzikale familie. Al 10 jaar run ik met veel plezier een eigen kleinschalige yogastudio voor vrouwen in Lelystad. Waar je professionaliteit en gezelligheid vindt maar waar je vooral jezelf kunt zijn. Ik ben allround instructrice in diverse yogavormen: Yin, Aerial, Kundalini, Vinyasa en Nidra. En geef ik les in Pilates, Zumba, swingende Brazilian moves en nog veel meer. Daarnaast ben ik gecertificeerd ademcoach. Moeder van 2 heerlijke jongemannen. Heel gelukkig getrouwd met mijn Soulmate, die ik als jonge vrouw ontmoette tijdens zijn vakantie in Brazilië. Spiritueel en persoonlijk blijf ik mezelf doorlopend ontwikkelen. Ik leef mijn mooiste dromen! En ik nodig je van harte uit om samen met ons ook jouw mooiste dromen te leven!

Heb je nog vragen of schikt de datum je niet? Stuur dan even een berichtje.

REVIEWS

Dit vonden anderen…

“Patricia zet met de Dreamboost retreat echt iets heel bijzonders neer. Je voelt haar passie om mensen te helpen en inspireren in alles op deze dag. Aan alles is dan ook gedacht. Ik had nog nooit een retreat gedaan en Patricia hielp me om me volledig open te stellen en mee te gaan in het programma. Na afloop voelde ik me super rustig en vol met inspiratie. Een aanrader voor iedere ondernemer!”

Stefanie Kokee, marketing expert
Halloblauw.nl

“Lieve Patricia, wat een bijzondere ervaring heb jij ons gegeven. Ik ben er stil van. Heel veel emoties, maar vooral de rust en vrijheid van blokkades, zijn een heel bijzondere ervaring. Voor ons was het de eerste keer en ik zou het iedereen aanbevelen. Dank voor deze mooie helende ervaring en goede zorgen! Ga zo door, wij komen zeker terug. Hele dikke kus!” 

Joyce Haagmans, VNDX Amsterdam
VNDX.nl 

Denice van Veldhoven, Café Klassiek
Cafeklassiek.nl 

“Het dreamboost retreat is een prachtige ervaring, een super mooie dag, een kado aan jezelf. Onder deskundige liefdevolle begeleiding kom je dichter bij de kern waarop alles draait. De liefde in je hart, voor jezelf en eenieder die je lief is. Gun jezelf dit kado!”

Carolien Hagenaars, hartfunctielaborant