REVIEWS

Dit vonden anderen…

Afbeelding van Elize van der Plas

“Ik noem Patricia the Queen of Connection, want dat is ze.

Patricia heeft het talent om mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf, met wie ze écht zijn.

Je voelt je meteen op je gemak bij haar waardoor het veilig voelt om in je kwetsbaarheid te treden.

Als je zoekende bent naar jezelf en op een ontspannen manier je mooiste leven wilt creëren, dan is Patricia de vrouw voor jou!”

Elize van der Plas
elizevdplas.com
Afbeelding van Sacha en Roland Sleutjes-Krijnen

“Als liefde zoveel verder gaat dan voorheen..
Als vrijheid zoveel groter is dan voorheen..
Is dankbaarheid amper in woorden te vangen.

Deze bezielende reis is magisch.
Deze bezielende reis is oneindig.

Op naar nog vele Chakra’s & Chardonnay’s!

A big ❤️ for you

Sacha en Roland”

Sacha en Roland Sleutjes-Krijnen
Wédéflex

“Het Dreamboost Retreat BE LOVING FREE van Patricia is er een om te koesteren, en nooit te vergeten. Vier dagen overdag in stilte. Best een lastige voor iemand die de hele dag aanstaat en volgens de kinderen zelfs kan praten met een lantaarnpaal. Maar ik merkte al snel dat de stilte me goed deed. Ik kreeg rust in mijn hoofd, alle verhalen verdwenen en ik voelde me ontspannen. Heerlijk. Door de heartdancing, Yoga en Nidra sessies, meditaties, het flow schrijven en de transformerende ademsessies, kwam ik stapje voor stapje nog dichter bij mezelf. Ik leerde mezelf beter kennen. Als mens en als onderneemster.De retreat was een cadeau. En was in één woord: Life changing. Ik ben ontzettend dankbaar en blij. Ik heb een stukje van mezelf herontdekt. Dankjewel lieve Patricia en Viviane.”

Nicole van Zetten, Bureau2join
Bureau2join.nl

“Voor mij was de Dreamboost Retreat een manier om helemaal tot mezelf te komen en rust te creëren vooral in mijn hoofd. Dat is waar ik op hoopte! Vaak heb ik zoveel gedachten! Weg van alle prikkels, zelfs mijn telefoon liet ik thuis. Die rust die ik daar voelde ontroerde mij meerdere keren. Dit was een groot cadeau aan mezelf! Ik weet nu dat ik dit elk jaar minstens een keer wil gaan doen. Het is het meer dan waard.”

Sharon Overweg-Slap, Stapelgek op elkaar!
Stapelgek.com

“Het retreat was alles wat ik hoopte dat het zou zijn en nog meer. Ik had behoefte aan tijd voor mezelf en ontspanning en hoopte daarnaast wat inzichten op te doen over wie ik ben en wat ik wil. Maar wauw, het heeft me zoveel meer gebracht dan dat! Ik heb genoten van het heerlijke eten, de fantastische locatie en de fijne groep en de sessies die Patricia en Viviane hebben verzorgd waren écht transformerend. Ik voel me zoveel lichter, zo ontspannen en opgeladen. Als je voelt dat je klaar bent om dingen los te laten en écht voor jezelf te kiezen, dan is dit retreat een aanrader!”

Pascalle Boerrigter, Bestuurssecretaris en MT-lid

“Magisch en verbindend, verhelderend en teder. Jullie zijn onze engeltjes, dank daarvoor!”

Antoinette Remmers, Remmers Bouwgroep
Remmersbouwgroep.nl

“Patricia zet met de Dreamboost retreat echt iets heel bijzonders neer. Je voelt haar passie om mensen te helpen en inspireren in alles op deze dag. Aan alles is dan ook gedacht. Ik had nog nooit een retreat gedaan en Patricia hielp me om me volledig open te stellen en mee te gaan in het programma. Na afloop voelde ik me super rustig en vol met inspiratie. Een aanrader voor iedereen!”

Stefanie Kokee, marketing expert
Halloblauw.nl

“Het Dreamboost one-day retreat Free Your Mind is een kado voor jezelf met een grote strik eromheen!” 

Anja Schel, Head Service & Analyse Team Wealth Structuring P&S NL ABN AMRO

“Het Dreamboost retreat van Patrica vond ik een erg bijzondere dag. Patricia is warm en heeft een kalme energie waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Door de stilte en het programma kwam ik weer in contact met mijn diepste verlangens die echt wel verborgen blijven door de waan van de dag en belemmerende gedachten. En de ademsessie was echt transformerend. Ik wist niet dat ademen zoveel met je kon doen. Dit zou ik echt vaker moeten doen:-)” 

Roos Kokee-van Gelder
Dagboek van Roos

“De Dreamboost Yoga Retreat was een hele fijne dag voor mezelf. Prettige, persoonlijke begeleiding. Bijzondere ervaring, soms ook overweldigend. Ik kwam in een soort flow door de stilte en omgeving waarin we verbleven. Was moe na afloop maar het gaf me ook een bepaalde rust. Een ‘bubbel’ waarin ik graag nog even wilde blijven.” 

Stefanie, Senior communicatie adviseur 

“Ik vond het fantastisch om deel uit te maken van jouw magische retreat, wat een mooie dag!” 

Floor Mommers, Fotograaf
Mommersfotografie.nl 

“Lieve Patricia, wat een bijzondere ervaring heb jij ons gegeven. Ik ben er stil van. Heel veel emoties, maar vooral de rust en vrijheid van blokkades, zijn een heel bijzondere ervaring. Voor ons was het de eerste keer en ik zou het iedereen aanbevelen. Dank voor deze mooie helende ervaring en goede zorgen! Ga zo door, wij komen zeker terug. Hele dikke kus!” 

Joyce Haagmans, VNDX Amsterdam
VNDX.nl 

Denice van Veldhoven, Café Klassiek
Cafeklassiek.nl 

“Het one-day retreat is een bijzondere, mindfull, inspirerende, rustgevende ervaring. Onder begeleiding van een prachtige, liefdevolle vrouw die oog heeft voor detail en zich over jouw welzijn ontfermt.” 

Jet, Coach
Wijnenik.com

“Het dreamboost retreat is een prachtige ervaring, een super mooie dag, een kado aan jezelf. Onder deskundige liefdevolle begeleiding kom je dichter bij de kern waarop alles draait. De liefde in je hart, voor jezelf en eenieder die je lief is. Gun jezelf dit kado!”

Carolien Hagenaars, hartfunctielaborant

“Heerlijk is het om te luisteren naar de Dreamboost yoga nidra sessie. Patricia heeft zo’n rustige, fijne stem dat ik heel snel ontspan. Al een aantal keer viel ik na een paar minuten in slaap terwijl ik heel graag bewust wakker wil blijven. Ik blijf het gewoon proberen want ik wil graag ervaren hoe ik nog meer de diepte in kan gaan en nog meer kan ontspannen. Dankjewel Patricia!”

Anoek Schippers, linkedin expert
Anoekschippers.nl

“De Dreamboost one-day retreat is een compleet dagprogramma, wat goed verzorgd is. De opbouw van de dag was prima, er was een ontspannen sfeer en een heerlijke lunch op een fijne locatie. Bedankt Patricia voor de inspirerende dag!”

Elisabeth, ZZP-er

“Deze dag geeft je rust in alle hectiek van het leven. Patricia neemt je mee naar je innerlijke zelf en laat je je zachte ik weer ontdekken. Gun het jezelf!”

Cora, Officemanager

“Dankjewel Patricia voor deze bijzondere ervaring. Ik had deze dag voor geen goud willen missen!”

Rezy, Assistent relatiemanager commercial clients

“Een mooie dag, een kadootje voor jezelf. Even los van alle triggers en alle gedoetjes. Aandacht voor jezelf, contact met jezelf. De ademsessie was voor mij een hele nieuwe ervaring, waar ik nog niet zoveel woorden aan kan geven, maar wat zeker iets gebracht heeft. Kernwoorden van de dag: zachtheid, verbinding, verdieping.”

Linda, Financieel adminstratief medewerker

“Patricia is een warme, gevoelvolle vrouw met een rustgevende, mooie stem. Voor mij de solide basis van inspirerende yogalessen.”

Odile

“Dankjewel voor je liefdevolle retreat!”

Helga

“Lieve Patricia, wat een mooie dag heb jij aan ons gegeven. Even wennen de stilte, maar als je je eenmaal overgeeft komt alles goed. Ik vond het een bijzondere ervaring, vooral de ademsessie met een traan en een lach. Je kunt trots zijn op wat je hier hebt neergezet. Succes met alles, ik ga al mijn vrienden en vriendinnen ook enthousiast maken. Liefs! X

Roel, Manager klantenservice