“Ik ben zielsgelukkig als ik helemaal
in verbinding ben met mezelf ”

Hi mooie ziel!

Ik ben Patricia Kroot. En in mijn ideale wereld is iedereen zielsgelukkig. Hoe fantastisch zou dat zijn… Een liefdevolle wereld waarin mensen elkaar ontmoeten, steunen en supporten, om de beste versie van zichzelf te leven! Dat is ook de reden waarom ik Dreamboost ben gestart.

Eenzaam en diep ongelukkig…

Een groot deel van mijn leven heb ik mij namelijk intens eenzaam en ongelukkig gevoeld. Ik voelde een diepe pijn, die ik constant met mij mee droeg. Zelfs wanneer ik omringd was met liefdevolle mensen. Ik hoorde nooit ergens echt bij: ik voelde me nooit goed genoeg.

Alles wat ik maar kon wensen

Dus besloot ik al op jonge leeftijd dat ik mezelf moest bewijzen: laten zien dat ik er wél toe doe, dat ik wél de moeite waard ben. Er volgde een leven gericht op prestatie, competitie en ambitie. En ja, ik was een vechter dus ik werd succesvol, geslaagd en geliefd. Uiteindelijk had ik alles wat ik me maar kon wensen. Een prachtig huis, een huwelijk, twee lieve dochters, een rijk sociaal leven en een succesvol bedrijf.

Het roer om

Toch knaagde er nog iets… Ik deed er alles aan om deze pijn maar niet te hoeven voelen. Ik ging nog meer werken, nog meer sporten, nog meer feesten, nog meer eten en drinken. Tot ik op een dag de krant opensloeg. Mijn oog viel op een artikel over een dame van middelbare leeftijd die een boek had geschreven. Deze krachtige, ambitieuze vrouw had het roer volledig omgegooid. Van een succesvolle baan als Europarlementariër naar yogadocent: ze had nu zelfs een eigen spiritueel centrum in Spanje.

Life-changing moment

Dit verhaal triggerde iets in mij. Nog dezelfde dag schreef ik me in voor een retreat bij haar: een week in Spanje met een groep van acht vrouwen. Deze week in 2014 was voor mij life-changing. Voor het eerst moest ik echt op mijn pauzeknop duwen. Werd ik gedwongen om helemaal naar binnen te keren, mijn lichaam te voelen en om uit mijn hoofd te gaan en te leren luisteren naar mijn hart.

Leren verbinden met mezelf

Tijdens die onvergetelijke week in Spanje leerde ik om me te verbinden met mezelf, de connectie weer te voelen met mijn kern. Met mijn essentie, met de Patricia die ik ten diepste ben. Maar die al heel lang niet meer in mijn leven was. Ik leerde om contact te maken met die diepe pijn en nam me voor om deze te gaan helen en transformeren.

 

“Connecting is healing”

Het begin van een lange reis

Deze retreatweek was het begin van een lange, intensieve reis naar persoonlijke ontwikkeling en geluk. Terug in Nederland schreef ik me in bij de Dru Yoga docentenopleiding. Drie jaar lang studeerde ik in de avonduren en weekenden, naast mijn werk als ondernemer. En dagelijks beoefende ik yoga en meditatie. Heel langzaam veranderde er iets in mij: ik leerde mezelf steeds beter kennen.

Mijn leven paste niet meer bij mij…

Hoe meer ik echt ging luisteren naar mijn hart, hoe meer ik erachter kwam dat het leven wat ik leefde niet (meer) paste bij wie ik ten diepste ben. Het paste niet bij mijn missie: datgene wat mijn ziel in dit leven te leren heeft en te geven, zodat ik als ziel kan groeien.

Volop verdieping en verbinding

Ik ging zoveel mogelijk kennis tot mij nemen bij de beste coaches en leraren. Ik verslond honderden boeken, luisterde inspirerende podcasts en besteedde tienduizenden euro’s aan retreats, online programma’s en aanvullende opleidingen in yoga, mindfulness, meditatie, ademwerk en soulcoaching.

Magische leeftijd: thuis bij mezelf

En YES! In 2021 bereikte ik de magische leeftijd van 50 jaar. En keek ik terug op mijn leven. Een leven met hele grote onvergetelijke hoogtepunten en met gitzwarte, donkere, diepe dalen. Maar het belangrijkste: ik voelde me eindelijk thuis… Thuis bij mezelf.

 

“Het gevoel van thuiskomen is een van de
fijnste gevoelens die er is.”

DREAMBOOST

Al deze levenservaring, deze helende reis naar mezelf, kennis en vooral mijn onvoorwaardelijke liefde voor mijn mede spirituele ontdekkingsreizigers heeft geleid tot DREAMBOOST. Een plek voor krachtige, zelfbewuste mensen, waar alles er mag zijn. Waarin jij het belangrijkst bent, helemaal in die prachtige versie van jou zoals jij vanuit essentie bent. En waarin jij je (weer) met jezelf mag verbinden en mag groeien en shinen.

Mag ik jou ook inspireren?

Ik gun ook jou elke dag weer een speciaal moment voor jou, omdat jij het waard bent. Mag ik jou inspireren om je volste potentieel te leven?
Mag ik jou inspireren om de wereld te verrassen met jouw prachtige hart?

Laten we samen op reis gaan! Naar het droomleven dat jij verdient. Ga je mee?

 

X Patricia

“Wil je standaard leven of vanuit jouw bezieling?
De keuze is aan jou…”