Zwarte button met zes maanden programma als tekst

Chakra’s & Chardonnay
1-op-1

Op maat voor jou, jullie als stel of als gezin 

Soms wil je je liever niet voor een groep opgeven, omdat je ergens tegenaan loopt waar je 1-op-1 hulp bij nodig hebt. Omdat je behoefte hebt aan maatwerk. Dan kijken we samen naar wat jouw verlangen in het leven is en waar jij behoefte aan hebt.

Het kan ook zijn dat je samen met jouw partner aan de slag wilt met jullie zielsmissie en ontspannen leiderschap. Want gelukkig worden doe je met en voor jezelf. Maar het allermooiste is als je tegelijk in het proces opgaat. Dat zorgt voor een verbondenheid waar de grootste magneet ter wereld niet tegenop kan.

Of je wilt met jouw gezin werken aan meer rust en plezier.
Stel nu dat jij jouw kind een stukje spiritualiteit wilt meegeven? En laten we het vooral niet zo zwaar maken. Het is niets meer dan jezelf leren kennen waardoor jij keuzes maakt die bij je passen. Eigenlijk zou dit een onderdeel moeten zijn van het onderwijs. En ook hier geldt weer, samen in het proces opgaan is het mooiste wat er is. Zodat jullie samen de uitdagingen van deze tijd aangaan. Vanuit verbinding, liefde, begrip, rust en plezier.

Closeup van een arm in meditatie houding
Zithoek met 4 stoelen tegenover elkaar in gedimd licht
Afbeelding van Patricia Kroot lachend

MELD JE AAN VOOR EEN GESPREK

Als je leeft vanuit wie je werkelijk bent, straal je en gaat alles moeiteloos. Je hebt die magnetische uitstraling en voelt je zielsgelukkig. 

Voel je dat dit iets voor jou of jullie kan zijn?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan.