WANNEER

15 januari 2023
18 maart 2023

10.00 – 18.00 uur
Let op: laatste plekken

LOCATIE

De Zenschuur
Nieuwkerk 17
Poppel

KOSTEN

Jouw investering in jezelf:
€ 199,00 (exclusief btw)

1-DAY RETREAT

FREE YOUR MIND

YESS!

Je hebt de pauzeknop gevonden en gunt jezelf een hele dag voor en met jou! Onderstaand vind je alvast een korte beschrijving van de komende Dreamboost Retreats.

FREE YOUR MIND Dreamboost Retreat

Een bijzondere, inspirerende dag met DRU Yoga, Yoga Nidra en een heerlijke vegetarische lunch. Met flow schrijven, een mindful walk en een transformerende ademsessie. Wat zijn jouw diepste verlangens? Wat wil je loslaten zodat er ruimte kan ontstaan voor het nieuwe? Welke zaadjes wil jij planten? We sluiten deze bijzondere dag af met een prachtig ritueel om het leven te vieren. Ons mooie leven!

Gun jij jezelf deze speciale 1-day Dreamboost Retreat?

Deze magische dag is een mooi moment om je terug te trekken en stil te staan. Je keert helemaal naar binnen om in contact te komen met jouw dromen en verlangens. Met dat wat JIJ werkelijk wilt. Om echt helemaal bij jezelf te komen en naar je hart te luisteren zijn we stil tot en met onze toast op het leven. Tijdens de laatste sharing ronde bestaat de mogelijkheid om (vrijblijvend) te delen en je te verbinden met vrouwen als jij.

Together we rise!

PRAKTISCHE INFO

 • We ontvangen je – vanaf 09.30 uur – met een lekker kopje verse kruidenthee bij onze prachtige locatie op Landgoed Nieuwkerk.
 • Het programma start om 10.00.
 • Tussen de middag genieten we samen van een heerlijke vegetarische lunch. Heb je zin om in de pauze lekker in het bos te wandelen: voel je vrij!
 • Heb je dieetwensen? Laat het ons z.s.m. weten.
 • Om 18.00 uur eindigt deze magische dag. En ga je vol nieuwe energie en met nieuwe inzichten en inspiratie weer naar huis.
 • Tip: trek kleding aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen. 
 • Dreamboost Retreats zijn voor iedereen toegankelijk, met en zonder yoga ervaring.
 • Jouw investering in jezelf: 199 euro (exclusief btw).
 • Inclusief diverse soorten kruidenthee en een heerlijke vegetarische lunch.
 • Je wordt uitgenodigd voor de besloten Dreamboost Community.
 • Er is plaats voor 10 mooie vrouwen.
 • Voel je een volle JA! Schrijf je dan meteen in via onderstaande knop.

“Het Dreamboost 1-day retreat Free Your Mind is een kado voor jezelf met een grote strik eromheen!” 

Anja Schel, Head Service & Analyse Team Wealth Structuring P&S NL ABN AMRO

LOCATIE

De Zenschuur, Nieuwkerk 17 in Poppel

We verblijven deze dag op een geweldige locatie: in een modern verbouwde boerderij midden in de bossen. Dit bewustzijnscentrum op landgoed Nieuwkerk ligt letterlijk op de grens van Nederland en België. De perfecte plek die uitnodigt om te “zijn”. De serene sfeer maakt het een fijne plek om te verbinden: met jezelf, met anderen en met de natuur.

Extra cadeautje: overnachting in kloosterhotel

Wil je in alle rust met de Dreamboost Retreat dag starten? Geef jezelf dan een extra cadeautje: een overnachting de avond voor de retreat. Op 400 meter afstand ligt namelijk het prachtige karakteristieke hotel Klooster Nieuwkerk. Je kunt daar verblijven in een van de sfeervolle kamers vanaf 40 euro per nacht. Je wandelt over een prachtig bospad in 5 minuten naar onze retreat locatie. Zo kun je heerlijk uitgerust en ontspannen aan JOUW dag beginnen. Gun jij dit extra cadeautje aan jezelf? Klik hieronder voor meer informatie en om je kamer te reserveren.

 kloosternieuwkerkgoirle.nl

MEET THE DREAMTEAM

PATRICIA

Hello there! Ik ben Patricia, inmiddels de 50 gepasseerd en nog altijd jong, fit, gezond en stralend van energie. Ondernemend van geest heb ik inmiddels verschillende
leuke nieuwe bedrijven opgestart. Als een krachtige ‘dynamo’ geniet ik ervan om nieuwe concepten te creëren die onze wereld een beetje mooier maken. Samen met mijn 2 prachtige dochters woon ik in Vught. Ik ben super happy dat ze om de week
met hun mooie verhalen bij mij komen. En ben ik dankbaar voor deze fijne vorm van co-ouderschap. Naast deze dankbare taak om hen te leren hoe ze zelf iets kunnen maken van hun mooie leven, geef ik vele yoga- en pilateslessen per week. I love yoga! Het houdt me fit in body en mind. Een andere grote passie van mij is het begeleiden van mensen als Soulcoach. Ik leef mijn grootste droom nu alles hier in samenkomt in Dreamboost. Ik ben Zielsgelukkig als ik in verbinding ben met mezelf en me van daaruit in liefde kan verbinden met anderen. Ga jij ook samen met mij op zoek naar de verbinding met jezelf en anderen?

INGE

Mijn naam is Inge Smits, 54 jaar jong en eigenaresse van de Zenschuur; een fijn retreat- en trainingscentrum midden in het Brabantse natuurgebied van landgoed Nieuwkerk. Van jongs af aan ben ik bewust bezig met mijn fysieke en mentale gezondheid. Een aantal jaren woonde ik op Ibiza en faciliteerde ik allerlei uiteenlopende retreats op het gebied van bewustwording. Sinds 2020 zet ik deze passie voort in Nederland in mijn eigen bewustwordingscentrum. Een plek waar je je kunt verbinden met jezelf, de ander en de natuur. Als gecertificeerd ademcoach help ik je om je te ontdoen van blokkades en om jezelf te voeden met je eigen krachtige levensenergie. Zie ik je snel in een van de magische Dreamboost retreats?

Heb je nog vragen of schikt de datum je niet? Stuur dan even een berichtje.

REVIEWS

Dit vonden anderen…

“Patricia zet met de Dreamboost retreat echt iets heel bijzonders neer. Je voelt haar passie om vrouwen te helpen en inspireren in alles op deze dag. Aan alles is dan ook gedacht. Ik had nog nooit een retreat gedaan en Patricia hielp me om me volledig open te stellen en mee te gaan in het programma. Na afloop voelde ik me super rustig en vol met inspiratie. Een aanrader voor iedere vrouw!”

Stefanie Kokee, marketing expert
Halloblauw.nl

“Lieve Patricia, wat een bijzondere ervaring heb jij ons gegeven. Ik ben er stil van. Heel veel emoties, maar vooral de rust en vrijheid van blokkades, zijn een heel bijzondere ervaring. Voor ons was het de eerste keer en ik zou het iedereen aanbevelen. Dank voor deze mooie helende ervaring en goede zorgen! Ga zo door, wij komen zeker terug. Hele dikke kus!” 

Joyce Haagmans, VNDX Amsterdam
VNDX.nl 

Denice van Veldhoven, Café Klassiek
Cafeklassiek.nl 

“Het dreamboost retreat is een prachtige ervaring, een super mooie dag, een kado aan jezelf. Onder deskundige liefdevolle begeleiding kom je dichter bij de kern waarop alles draait. De liefde in je hart, voor jezelf en eenieder die je lief is. Gun jezelf dit kado!”

Carolien Hagenaars, hartfunctielaborant